Selecteer een pagina

Advertentie in krant of tijdschrift: je bereikt meer dan je denkt

Advertentie of advertorial laten ontwerpen? Met een advertentie in de krant of vakblad bouw je snel een hoog bereik op binnen een specifieke doelgroep. De krant en (vak)bladen worden goed-en-graag gelezen omdat mensen daarvoor een abonnement hebben afgesloten. Ook huis aan huisbladen worden goed gelezen. Daarom is dit informatieve medium ideaal voor lokale en regionale bereiksopbouw.

Met een advertentie bereik je meer
Dagbladen zoals Algemeen Dagblad, Volkskrant en Telegraaf worden gelezen voor nieuws dat meestal verder gaat dan online nieuwsvoorziening. Huis aan huisbladen worden voornamelijk gelezen voor lokaal nieuws en advertenties. De binding die lokale kranten met hun lezers hebben moet niet worden onderschat. Daarom is dit een waardevol medium in de communicatie-strategie.
Adverteerders kijken natuurlijk naar de prijs van een advertentie. Een oud spreekwoord in de marketing communicatie luidt: “Reclame maken is duur, géén reclame maken is duurder”.
Adverteren via Google Adwords is ook een optie, toch kiezen retailers met een fysieke winkel voor hun lokale publiciteit steeds vaker voor adverteren in de krant.
opvallende advertentie laten ontwerpen

Adverteren in tijdschrift, magazine of vakblad

Veel ondernemers lezen graag en gretig hun vakliteratuur. Om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in hun branche. Het is ook mogelijk om in die vakbladen te adverteren of advertorial te plaatsen. Zo bereikt u een geselecteerde doelgroep.
Natuurlijk speelt het ontwerp van de advertentie een cruciale rol. Ook bij het ontwerp wordt gekeken naar het mediumtype waarin deze geplaatst wordt. Communiceer duidelijk en bondig wat je wilt vertellen. Wij helpen graag bij het plaatsen en bij het design van je advertentie of advertorial. Onze studio is in Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam. Een telefoontje naar 010-2499011 of een mailtje is voldoende.

Wij realiseren offline- en online oplossingen voor ondernemers. Laten we gauw afspreken.

Addit CommunicatieAddit logo, online marketing, Wordpress websites,
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

• Monitored by UpTrends

Contact