Selecteer een pagina

Folder drukken. Goed gelezen door een groot publiek

Folder drukken: ze zijn weer helemaal ‘hot’. Dankzij het succes van Kruidvat, Etos, Blokker en Mediamarkt is de kracht van de flyer en folders ontdekt door ondernemend Nederland. Zeker op lokaal niveau is de reclamefolder een interessant medium met een hoog bereik.

folders drukken is succesvol en voordelig

Met folders kan je supersnel een uitgebreide boodschap uitdragen. De Jumbo folder bijvoorbeeld wordt gespeld. Vooral op lokaal en regionaal niveau zijn folders een kleurrijk, fantastisch èn voordelig medium. In een mum van tijd bouw je een hoog bereik op waardoor je succesvol bezig bent. Het succes van goede folders zit ‘m in de frequentie.

Door de digitale techniek is het drukken van flyers en folders voordeliger dan ooit. Terwijl de kwaliteit hoog is. De keuze tussen flyer en folders hangt af van het doel en de actieradius van je onderneming. In folders kan je méér informatie kwijt.

Marktonderzoek folder

Dat folders goed gelezen worden staat vast. Met goede bier aanbieding in je folder is succes verzekerd. Zowel offline als online mag de folder zicht in grote belangstelling verheugen. Het is vrij eenvoudig om de gedrukte folder dmv een pdf op de website te publiceren. Dat zorgt voor meer bezoek, meer omzet.
Bron: http://www.mediaonderzoek.nl/7629/effectiviteit-folders/

Natuurlijk speelt het ontwerp van je folders een belangrijk rol. Communiceer duidelijk en bondig wat je wilt vertellen. Wij helpen graag bij het drukken en bij het design van je flyer of folder. Een telefoontje naar 010-2499011 of een mailtje is voldoende. Onze studio is in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam.

Wij staan graag klaar om ondernemers en organisaties te helpen met offline- en online marketing communicatie. Afspreken voor een kop koffie om verder te praten?

Wij realiseren offline- en online oplossingen voor ondernemers. Laten we gauw afspreken.

Addit CommunicatieAddit logo, online marketing, Wordpress websites,
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

• Monitored by UpTrends

Contact