Selecteer een pagina

Oplossingen voor marketing communicatie strategie

Oplossingen in offline- en online communicatie. Online is niet weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Toch wordt er vaak overdreven veel geld gespendeerd aan online exposure. Terwijl soms andere media effectiever zijn. Denk aan een advertentie of folder voor de lokale fysieke winkel (een bakker of slager). Of overweeg een fysieke direct mail actie om de relatie met (ex) klanten nieuw leven in te blazen.

Natuurlijk blijft voor de meeste ondernemers de website het ultieme communicatiemiddel. Een combinatie van offline en online werkt vaak het beste. De communicatie strategie bepaalt het succes.

Oplossingen voor offline- en online marketing communicatie

Effectieve offline- en online marketing communicatie

Wij bieden alle mogelijke oplossingen voor offline- en online (of internet) marketing communicatie. Van website tot advertentie, van folder tot advies. Maak een afspraak met ons communicatieadviesbureau in Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam.

WordPress

Responsive websites met goede techniek, design en SEO scoren hoger in Google. Laat een ontwerp maken voor een nieuwe website!

R

Advertenties

Advertenties in krant en magazine zorgen snel voor een hoog bereik. De krant wordt graag en goed gelezen ondanks terug lopende oplages.

Folder en flyer

Met een folder of flyer bouwt u lokaal of regionaal snel een verbluffend bereik op. Kijk naar het succes van Kruidvat, Blokker en Etos.

Logo ontwerp

Visuele identiteit is cruciaal voor elke organisatie, onderneming maar ook voor zzp-ers. Laat een mooi logo en huisstijl ontwerpen.

Advies

Misschien wilt u eerst brainstormen over de beste manier om uw doelen te realiseren. Offline, online of juist een mix. Let’s talk!

I

Advertorial

Een advertorial is een advertentie, vermomd als redactionele bijdrage in krant, magazine of vakblad. Hier kan veel informatie worden overgedragen.

Wij realiseren offline- en online oplossingen voor ondernemers. Laten we gauw afspreken.

Addit CommunicatieAddit logo, online marketing, Wordpress websites,
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

• Monitored by UpTrends

Contact